About Me

My Photo
Mass Communication Students Association atau MASSA adalah satu persatuan pelajar yang berdaftar di bawah Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) yang berperanan untuk menyatukan semua pelajar komunikasi tanpa mengira sequence dan menjalankan program untuk para pelajar di UiTM Shah Alam amnya dan di Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media khususnya.

17 August 2009

Pertandingan Kawad Kaki PERKAD 2009

www.tips-fb.com


Gambar koleksi Fifi Aisya

Pada 16 Ogos 2009 (Ahad), Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media (Kompeni F Kesatria) telah menghantar wakil daripada para pelajar FKPM Semester 1 mengikuti Pertandingan Kawad Kaki Terbuka UiTM (PERKAD). Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar dan ucapan tahniah kepada Fakulti Kejuruteraan (Kompeni A) yang telah menjuarai PERKAD buat kali ini.

Walaupun FKPM (Kompeni F) gagal membawa pulang sebarang hadiah kejayaan, tetapi anda sudah melakukan yang terbaik untuk fakulti dengan latihan hanya dalam masa kurang dua minggu berbanding kompeni lain yang sudah bersedia lebih awal. Tahniah juga di atas usaha tersebut, penat jerih yang berbayar dengan satu pengalaman yang tidak mungkin mudah dilupakan begitu sahaja. Terima kasih juga kepada para komander Kompeni F yang banyak membimbing kami selama ini. Jasamu tetap dikenang selalu!

Laporan disediakan oleh Azam (MC223/01)

MASSA juga tidak ketinggalan mengucapkan tahniah kepada para pelajar baru semester satu yang menganggotai Kompeni F Kesatria Negara atas penyertaan anda dalam PERKAD untuk kali ini. Pengalaman yang anda timba sesungguhnya berguna dalam membentuk disiplin diri anda.

Massa mengalu-alukan anda menghantar apa juga laporan aktiviti yang melibatkan para pelajar FKPM untuk dipaparkan di blog ini. Terima kasih.
e-mail kami: massa_uitm@yahoo.com

3 komen:

azamredzone said...

Terlebih dahulu saya ingin meminta maaf sekiranya laporan yg disediakan agak ringkas kerana saya tidak menjangkakan komen mengenai PERKAD saya yg hanya ditulis sbg informasi tambahan di ruangan facebook MASSA akan dimbil dan di lampirkan sbg laporan penuh dalam blog MASSA ini..sekalung ucapan terima kasih dr saya kpd saudara Meor Iszwan atas usaha tersebut.. =)

Friday Hair Down said...

Salam...Azam aku bgga tgk report ko masuk dlm blog ni..teruskan usaha.. ;) as for MASSA,keep it up a good work,im proud to be part of this family.PERKAD mmg pengalaman yg best,mng kalah mmg adat pertandingan,yg penting pengalaman tu mesti ada.Kompeni F are the best...Komander kte pun sama cuz sbr lyn perangai kte and korban masa utk PERKAD... ;)

azamredzone said...

thankz 4 da support..Kompeni F mmg terbaik,go F coy!!huhu..MASSA d best!!terus maju pantang berundur..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Entri Terkini

Komen Terbaru

Entri Popular