About Me

My Photo
Mass Communication Students Association atau MASSA adalah satu persatuan pelajar yang berdaftar di bawah Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) yang berperanan untuk menyatukan semua pelajar komunikasi tanpa mengira sequence dan menjalankan program untuk para pelajar di UiTM Shah Alam amnya dan di Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media khususnya.

08 September 2009

Pengambilan Fasilitator Baru LPPKP

www.tips-fb.comPengambilan Fasilitator Pelajar UiTM Bagi Modul Latihan Program Pembangunan dan Kepimpinan Pelajar (LPPKP)


Kepada semua pelajar Ijazah Sepenuh Masa, berminat untuk menjadi fasilitator pelajar UiTM???

Syarat kelayakan :
  • CGPA >3.00
  • bukan pelajar tahun akhir
  • berminat dengan aktiviti pelajar
  • boleh berkomunikasi dengan baik
Kepada sesiapa yang berminat boleh mendapatkan borang di Unit Latihan dan Kepimpinan Pelajar di Aras 4, Bangunan Budi Siswa. Kekosongan adalah terhad!

Sesi temuduga akan dijalankan mulai 1 September - 30 September 2009. Sila hadir ke Unit Latihan HEP & Alumni di Aras 4, Bangunan Budi Siswa. Sila bawa bersama sekeping gambar berukuran pasport dan berpakaian kemas.

Sebarang pertanyaan, sila hubungi :
  • Unit Latihan & Kepimpinan Pelajar - 03-55443477/3472
  • En. Shah - 013-9832647
  • En. Ahzadi - 019-2648763

2 komen:

Anonymous said...

nak tau, apa tugas2 faci tu eh?

Meor Iszwan said...

sy tak berapa sure tp yg sy tahu antara tugas utama fasi LPPKP adalah handle LDK (latihan dalam kumpulan) ketika modul dijalankan..

ini peluang yg baik kepada sesiapa yg minat menjadi fasilitator.. selain dpt pengalaman baru, anda boleh juga dapat wang tambahan sbb jadi fasi ni ada elaun.. tp jgn dipikirkan sgt pasal duit eh.. kerja kena ikhlas! =)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Entri Terkini

Komen Terbaru

Entri Popular