About Me

My Photo
Mass Communication Students Association atau MASSA adalah satu persatuan pelajar yang berdaftar di bawah Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) yang berperanan untuk menyatukan semua pelajar komunikasi tanpa mengira sequence dan menjalankan program untuk para pelajar di UiTM Shah Alam amnya dan di Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media khususnya.

09 September 2009

PERHATIAN: Pengambilan Baru AJK MASSA

www.tips-fb.com


Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua warga FKPM. MASSA dengan bangganya membuka ruang untuk penerimaan AJK MASSA yang baru bagi sesi yang akan datang. Segala informasi bolehlah dirujuk kepada kami atau pun membaca sendiri di poster yang telah ditampal di sekitar FKPM.


Sebarang pertanyaan dan permasalahan bolehlah dirujuk kepada kami di BLOG ini mahu pun berjumpa kami di Bilik Gerakan MASSA...


Borang untuk AJK MASSA boleh didapatkan di board di hadapan Bilik Gerakan MASSA.

5 komen:

Mohd Shahrul Azam Jamaludin said...

salam..nk tnye dak STPM part 1 bleh apply ke??bukan ape kn die ckp pointer x leh kurang dr 2.75..tp mslhnye dak STPM nk pkai pointer ape??huhu..mcm dak2 sem 1 yg bru msuk ni mne de pointer for exam lg..huhu..tq...

Ellanna Bernard said...

saya pun nak tanye soalan yang sama seperti azam. Um, guna pointer stpm ker?

Meor Iszwan said...

soalan ni memang dah dijangkakan akan ditanya..
untuk part 1 lepasan stpm mahupun diploma lain, begitu juga dengan part 3c.. anda2 memang takde CGPA lagi untuk degree ni.. so kami akan lihat pada resume anda.. pencapaian anda dalam peperiksaan lain tak kira laa prestasi time stpm mahupun diploma akan diperhatikan.. =)

Ellanna Bernard said...

oOOoooooHhhh begitu....baiklah..terima kasih kerana informasi yang dibekalkan...maka jelaslah kami dengan perkara ini! XDD

Mohd Shahrul Azam Jamaludin said...

ooo..ok2..jadi adakah anda mahu mncuba????? (tanye pd diri sndiri)mcm x de harapan je..huhu..nasib baik pointer stpm cukup syarat..hehehe.. ;p

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Entri Terkini

Komen Terbaru

Entri Popular