About Me

My Photo
Mass Communication Students Association atau MASSA adalah satu persatuan pelajar yang berdaftar di bawah Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) yang berperanan untuk menyatukan semua pelajar komunikasi tanpa mengira sequence dan menjalankan program untuk para pelajar di UiTM Shah Alam amnya dan di Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media khususnya.

26 November 2009

Selamat Bercuti Dan Salam Aidiladha

www.tips-fb.comTidak terlambat kiranya kami di pihak MASSA untuk mengucapkan selamat bercuti semester kepada para pelajar UiTM amnya dan pelajar Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media (FKPM) khususnya. Harapan kami agar anda menjaga keselamatan serta kesihatan diri anda sebaiknya sepanjang cuti semester ini.

Kami juga ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada seluruh warga UiTM yang bakal meraikannya pada hari Jumaat , 27 November 2009. Hayati maksud tersirat disebalik Hari Raya Korban untuk mencari makna 'pengorbanan' yang sebenar.

Di sini kami ingin mengucapkan selamat menunaikan fardhu haji kepada Penasihat MASSA, En. Abuyamin Bin Salam yang kini berada di Tanah Suci Mekkah. Tidak ketinggalan ucapan ini ditujukan kepada semua ahli keluarga, saudara-mara, kenalan dan saudara seagama kita yang juga sedang berada di Mekkah untuk menunaikan ibadah haji. Doa kami agar semua jemaah mendapat haji yang mabrur, melalui kesihatan dan keselamatan yang baik juga selamat kembali ke tanah air untuk menemui keluarga yang dicinta.

0 komen:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Entri Terkini

Komen Terbaru

Entri Popular