About Me

My Photo
Mass Communication Students Association atau MASSA adalah satu persatuan pelajar yang berdaftar di bawah Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) yang berperanan untuk menyatukan semua pelajar komunikasi tanpa mengira sequence dan menjalankan program untuk para pelajar di UiTM Shah Alam amnya dan di Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media khususnya.

03 June 2010

Selamat Bertugas TNC HEP UiTM Yang Baru

www.tips-fb.com

MASSA mengambil kesempatan untuk mengucapkan tahniah kepada Y. Bhg. Prof. Dato' Dr Abdullah bin Mohamad Said (Pengarah Kampus UiTM Perak) atas perlantikan baru sebagai Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar & Alumni berkuatkuasa 1 Jun 2010 yang lalu. Selamat bertugas diucapkan.

Tidak lupa juga MASSA ingin mengucapkan terima kasih kepada bekas Timbalan Naib Canselor HEP & Alumni, Y. Bhg. Prof. Dato' Dr. Hj. Nasuddin Othman. Sememangnya Dato Nasuddin banyak menyokong aktiviti pelajar UiTM selama memegang jawatan berkenaan. Jasa beliau akan sentiasa dikenang dan sekali lagi terima kasih diucapkan, ikhlas daripada pihak MASSA mewakili para pelajar Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media (FKPM).

0 komen:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Entri Terkini

Komen Terbaru

Entri Popular