About Me

My Photo
Mass Communication Students Association atau MASSA adalah satu persatuan pelajar yang berdaftar di bawah Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) yang berperanan untuk menyatukan semua pelajar komunikasi tanpa mengira sequence dan menjalankan program untuk para pelajar di UiTM Shah Alam amnya dan di Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media khususnya.

23 February 2011

Tahniah & Selamat Menjalankan Tugas MPP FKPM Sesi 2011/12

www.tips-fb.comTeka teki sudah terjawab di Kompleks Sukan UiTM pada majlis pengiraan undi dan pengumuman calon yang menang kerusi Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Sesi 2011/12 untuk fakulti masing-masing. Tahniah diucapkan kepada dua MPP baru Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media (FKPM) yang telah ditabalkan iaitu saudara Mohd Iqbal B. Amir Nizamuddin (MC228/04) dan Tunku Nashrul Tunku Abaidah (MC221/04).

Kepada dua calon lain yang kurang bernasib baik, jadikan pengalaman dalam pilihanraya kampus ini sebagai satu pengalaman berharga. Teruskan berkhidmat untuk fakulti dan UiTM dalam cabang yang lain dan untuk dua yang berjaya, selamat menjalankan tugas sebagai wakil pelajar FKPM. Semoga apa yang dijanjikan dalam manifesto masing-masing akan diusahakan sebaiknya.

MASSA mengucapkan TAHNIAH buat saudara Iqbal dan Nash!

2 komen:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Entri Terkini

Komen Terbaru

Entri Popular