About Me

My Photo
Mass Communication Students Association atau MASSA adalah satu persatuan pelajar yang berdaftar di bawah Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) yang berperanan untuk menyatukan semua pelajar komunikasi tanpa mengira sequence dan menjalankan program untuk para pelajar di UiTM Shah Alam amnya dan di Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media khususnya.

11 September 2009

Kelas MakeUp Bersama FARMASI

www.tips-fb.com



MASSA membawakan anda MakeUp Class yang akan dikendalikan oleh Farmasi Colour Cosmetic. Butiran program adalah seperti berikut:

Tarikh : 14 September 2009 (Isnin)
Masa : 12.30 tengah hari
Tempat : Dewan Kuliah 2, FKPM

MASUK ADALAH PERCUMA

MASSA mengalu-alukan kehadiran anda semua baik perempuan mahupun lelaki untuk meluangkan masa menyertai kelas ini.

3 komen:

Ellanna Bernard said...

seronoknya! kalau saya dah balik saya pasti datang! nanti pada masa akan dtg bleh wat kelas fesyen untuk pelajar bertudung kan?? hehe..

Pikato ezorA said...

"MASSA mengalu-alukan kehadiran anda semua baik perempuan mahupun lelaki untuk meluangkan masa menyertai kelas ini." hihi. nice! lol~ ;)

aril james said...

sebenarnya memang plan asal nak buat bengkel pemakaian dan penggayaan tudung.. tapi budget tak lepas... n orang yang nak dipanggil tu bz la.. nak rayer... huuu..
so yang dpt dtg farmasi jer....

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Entri Terkini

Komen Terbaru

Entri Popular