About Me

My Photo
Mass Communication Students Association atau MASSA adalah satu persatuan pelajar yang berdaftar di bawah Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) yang berperanan untuk menyatukan semua pelajar komunikasi tanpa mengira sequence dan menjalankan program untuk para pelajar di UiTM Shah Alam amnya dan di Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media khususnya.

06 May 2010

Karnival Kerjaya dan Keusahawanan Graduan (K3G)

www.tips-fb.com


Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia akan menganjurkan Karnival Kerjaya dan Keusahawanan Graduan (K3G) seperti berikut:

Tarikh: 14 hingga 16 Mei 2010 (Jumaat hingga Ahad)
Masa: 9.00 pagi hingga 6.00 petang
Tempat: Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur

MASUK ADALAH PERCUMA

Mahasiswa dan graduan yang baru tamat pengajian dialu-alukan untuk mengambil peluang ini. 500 majikan bakal menanti anda di K3G dan sebanyak 15,000 peluang pekerjaan perlu diisi. Temuilah bakal-bakal majikan dari sektor awam ke GLC, dari syarikat swasta kecil dan besar hingga ke syarikat multinasional dan konglomerat antarabangsa.

KLIK SINI untuk maklumat lanjut.

1 komen:

Jawatan Kosong said...

Apa JawatanKosongKerjaKosong.com tawarkan?

Terlalu banyak websites menyebarkan jawatan kosong, kerja kosong, jawatan kerajaan. Tetapi kebanyakkannya sudah lapuk dan tidak terkini. Ataupun anda terlambat untuk melihat iklan tersebut dan terlepas peluang.

Jangan sia siakan potensi diri anda untuk mendapatkan pekerjaan terbaik. Daftarkan diri anda dengan JawatanKosongKerjaKosong.com. Kami akan menghantar iklan kekosongan pekerjaan dengan segera kepada anda. Update secepat mungkin kepada anda.


Daftar Sekarang

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Entri Terkini

Komen Terbaru

Entri Popular